Has Zezo Crashed????
Post by iconPost by finbarro | 2014-12-08 | 13:54:44

Upon entering my boat name, the drop-down box says " Can't connect to VR"
Is this a glitch or have the servers crashed??

commenticon 30 Comments
Post by iconPost by paradolf | 2014-12-08 | 13:55:40
Same here.
Post by iconPost by POR36 | 2014-12-08 | 15:21:23
Just emailed zezo - same at this end!
Post by iconPost by finbarro | 2014-12-08 | 13:58:46
Or has Virtual Regatta Fuc*ed up again and won't let Zezo d/l data??
Post by iconPost by Whitbyweather | 2014-12-08 | 14:03:23
Same here, you can still input your boat position manually but it is very annoying!
Post by iconPost by Kinha | 2014-12-08 | 14:19:19
Same here!
Post by iconPost by GeorgeBest | 2014-12-08 | 14:27:14
I guess it's a problem with the VR API.
It sure comes at a not so convenient time ..
Post by iconPost by finbarro | 2014-12-08 | 14:36:39
seems always to be at a crucial point in the race.
Post by iconPost by Bimmer | 2014-12-08 | 14:28:43
Same here with VOR, but Nautic Transat Works fine.
Post by iconPost by finbarro | 2014-12-08 | 14:37:36
Where is ZEZO when we need him????????
Post by iconPost by jacenty67 | 2014-12-08 | 14:45:39
Probably at work, as we are :)
Post by iconPost by mpako | 2014-12-08 | 14:47:30
did you donate enough to keep him 24h at service here?
not me...
Post by iconPost by NK | 2014-12-08 | 17:54:13
Try and use the inside of your brain!
Post by iconPost by paradolf | 2014-12-08 | 14:47:41
Don`t panic (hitchhiker's guide to the galaxy)
Post by iconPost by fakuojen | 2014-12-08 | 15:22:45
qtVlm and VRtool are OK ! only Zezo can't connect to VR...
My name boat is Alcaporn, actually 233e ;-)
Post by iconPost by finbarro | 2014-12-08 | 15:59:14
qtVlm not responding to my inputs. HELP!!!!!!!!
Post by iconPost by lotsemann | 2014-12-08 | 23:30:21
How do you put qtVlm to work with VR, fakuojen?
Post by iconPost by MBalhuizen | 2014-12-11 | 16:53:05
Any hints/tips on how to connect qtVlm to VR? Thanks!
Post by iconPost by fakuojen | 2014-12-08 | 15:28:26
I think there are a fail time : 1 hour
Post by iconPost by Bimmer | 2014-12-08 | 15:32:08
And now-Nautic Transat aren't working either :-(
Post by iconPost by TINSTAAFL | 2014-12-08 | 15:49:42
Nautic gives wrong position like 2 hours ago
Post by iconPost by finbarro | 2014-12-08 | 15:54:26
Same with VOR
Post by iconPost by clac | 2014-12-08 | 15:56:17
Same for me but for some of my friends it still works.
Post by iconPost by mikkosaarisalo | 2014-12-08 | 16:04:50
(I got trapped in the editing of the post... lost my original text..)

My Q was about Lat & Lon instead of boat name. It may actualy deserv its own thread, which makes it easily searchable for everybody)
-mikko
Post by iconPost by paradolf | 2014-12-08 | 16:44:01
For me it is working again :)
Post by iconPost by mpako | 2014-12-08 | 16:49:30
here too
Post by iconPost by finbarro | 2014-12-08 | 16:56:31
Back working again.......Thank God !!!!
Post by iconPost by Bimmer | 2014-12-08 | 17:26:43
CONFIRMED - UP AND RUNNING :-))))
Post by iconPost by POR36 | 2014-12-08 | 18:37:37
Running Yes!
Post by iconPost by clac | 2014-12-08 | 17:44:11
not anymore !
Post by iconPost by mpako | 2014-12-08 | 17:56:00
right not any more, well, the chart looks ok just the data about the boat are missing
border
Topics list
Posts
border
4
border
border
26
border
border
53
border
border
42
border
border
12
border
border
5
border
border
17
border
border
2
border
border
4
border
border
3
border
border
1
border
border
35
border
border
3
border
border
2
border
border
11
border
border
4
border
border
15
border
border
8
border
border
5
border
border
11
border
border
5
border
border
Copyright 2009 by ZEZO.ORG. All Rights Reserved.