Data & Calculations
Post by iconPost by sherfs | 2016-03-27 | 10:49:47

Hi Zezo,

I'm sailing in Clipper at the moment (and, like many others, I'm relying entirely on your routing calculations - thank you again), but today I think there may be a problem:

When I move the mouse around the screen, a small box appears with correct wind speed & direction. But when I move to the first black dot of my calculated route another box appears with wind speed & direction, heading, sail and boat speed - in this box the data for wind speed & direction are incorrect, and I think these may be used for the calculation of the route (an image would be easier to explain but I don't know how to include one). Could you check on this, please?

Thank you

Sherfs

commenticon 3 Comments
Post by iconPost by sherfs | 2016-03-27 | 10:52:51
OK...I've just re-calculated my route and now the error has gone. I don't know why?

Sherfs
Post by iconPost by zezo | 2016-03-27 | 10:59:20
Because I fixed it few minutes ago ;-)

I had forgotten one of the manual operations needed during a switch to DST.
Post by iconPost by sherfs | 2016-03-27 | 11:13:20
Thanks, zezo
border
Topics list
Posts
border
7
border
border
26
border
border
53
border
border
42
border
border
12
border
border
5
border
border
17
border
border
2
border
border
4
border
border
3
border
border
1
border
border
35
border
border
3
border
border
2
border
border
11
border
border
4
border
border
15
border
border
8
border
border
5
border
border
11
border
border
5
border
border
Copyright 2009 by ZEZO.ORG. All Rights Reserved.