Post by iconPost by razzamatazzz | 2011-11-16 | 20:27:55

Hi Cvetan, I get a bad reception of the charts what is wrong, what do I do wrong??
can not get my pos. in the chart, so no calculation :-( thnx Dave

commenticon 14 Comments
Post by iconPost by zezo | 2011-11-16 | 21:24:42
It's a bit slow at peak times, but still within about 30-second response. Have you tried a bit later?
Post by iconPost by HagOxygene | 2011-11-17 | 01:53:56
Hello Cvetan, VOR charts are inoperative. The day before yesterday it was operative. Can you do something please ? ;o)
Post by iconPost by chisester | 2011-11-16 | 21:49:07
Chart is not working at all.
Post by iconPost by razzamatazzz | 2011-11-16 | 22:47:53
yep you are right chisester, its still not working, toolbar is left instead of right, still can not get my pos. :-(
Post by iconPost by zezo | 2011-11-16 | 23:41:08
Please try clearing your cookies and/or browser cache. This usually helps.
Post by iconPost by Hydrolift | 2011-11-17 | 00:45:51
Another hint (at least if you are running Internet Explorer 9) is to enable the Compability View (in Internet Explorer) - at least that fixed similar problems for me.
Post by iconPost by zezo | 2011-11-17 | 00:48:13
I suspect that this just flushes the cache and that fixes the problem. But maybe there is more to it.
Post by iconPost by Hydrolift | 2011-11-17 | 09:02:01
To clarify: First I just cleared cookies and temporary files but that was not enough to fix the problems, at least when I tried to zoom in on the chart - problems related to zooming was solved by enabling the Compability View.
Post by iconPost by zezo | 2011-11-17 | 09:21:38
Hmmm. I've in fact never tried the site in IE9. Will have to check it one of these days.
Post by iconPost by portorosso | 2011-11-17 | 08:45:50
Hello Cvetan, VOR charts are inoperative while is operative for the clipper. Can you help me?
Post by iconPost by zezo | 2011-11-17 | 09:23:32
The Clipper is running on a different server than the other races and may have faster response time at peak load times.

But the current Virtual Regatta races (Transat Jacques Vabre) are close to the finish now and that's going to reduce the load soon.
Post by iconPost by chisester | 2011-11-17 | 09:58:37
It seems to be an error related to scaling. The simulator may initially be
brougt to function at scale 3, but when you then zoom in, the position information disappears, and other labels shift places.
Post by iconPost by zezo | 2011-11-17 | 10:18:20
Please try the compatibility view (or alternative browser). I saw what the problem looks like, but don't have time right now to find what causes it.
Post by iconPost by chisester | 2011-11-17 | 10:39:37
The compatibility view solves the problem !
border
Topics list
Posts
border
60
border
border
7
border
border
26
border
border
53
border
border
42
border
border
12
border
border
Copyright 2009 by ZEZO.ORG. All Rights Reserved.